De BSV

De BSV bestaat al sinds 1964. Bij het vorige pand, aan de Semmelweisstraat 2, was een speeltuin aanwezig. In Corpus den Hoorn is de afgelopen jaren veel wijkvernieuwing geweest en daarbij zijn in de wijk nieuwe speelplekken gecreëerd. Naast het nieuwe buurtcentrum zit de Boerhaaveschool, waaronder ook een nieuwe speelplaats is gemaakt. De pleinen van De Semmelstee en de Boerhaaveschool grenzen aan elkaar en de speelplaats bij de school is vrij toegankelijk voor iedereen uit de wijk.

De BSV organiseert allerlei activiteiten en zal het aanbod in overleg met bewoners en professionals die de komende tijd uitbreiden. Vooral de nieuwe keuken, die is aangeschaft met een aanzienlijke bijdrage van het Oranje Fonds, biedt veel mogelijkheden. Het is een centrale plek in het buurtcentrum en de ervaring leert dat samen koken vaak leidt tot nieuwe contacten en inzichten. Via deze website houden we je op de hoogte van nieuwe initiatieven. Als je zelf iets wilt organiseren ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen. En kom vooral langs om en kop koffie of thee te drinken. Je ziet vast nieuwe gezichten uit de wijk en wie weet waar nieuwe ontmoetingen weer toe leiden!

De BSV kan altijd hulp gebruiken. Als je een bijdrage wilt leveren aan de activiteiten in de BSV, zelf bijvoorbeeld een cursus wilt geven of volgen, een informatieavond over een aanspreken thema wilt houden, of gastheer/-dame of vrijwilliger wilt zijn die ons helpt bij sommige activiteiten, loop dan vooral eens binnen en vertel onze beheerders waar je interesse naar uitgaat. Je kunt ook contact zoeken met het bestuur van de BSV.

MEDRES_HEADER_SEMMELSTEE_SITE_240dpi_COPYRIGHT_MRLL.NL_MRL7981