Ruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor een activiteit? Hieronder volgen de tarieven. Consumpties zijn te verkrijgen aan de bar in onze keuken. Het is niet altijd toegestaan om zelf eten mee te nemen, vraag het aan de beheerder, of noem het in je voorgesprek.

Je kunt bellen met onze beheerder, telefoonnummer 050 526 7217, of een e-mail sturen voor reguliere activiteiten.


GROTE ACTIVITEIT OF FEEST
Wil je een éénmalige grote activiteit houden, of een feest organiseren, heb je in het weekend (of doordeweeks) iets speciaals zoals een workshop een lezing of iets anders en wil je daarbij iets eten, vraag het aan Petra Drenth. Zij verzorgd graag een stamppot, nasi of een andere warme maaltijd. Ook voor lekkere hapjes bij een borrel kan zij u helpen.
Bel haar gerust voor een prijsafspraak op 06 – 15901400.

Wij schenken geen sterke drank en deze mogen ook niet worden meegenomen! Voor dit soort activiteiten geldt een ander tarief!


ACTIVITEITEN VOOR EN DOOR WIJKBEWONERS
Zaalhuur: € 37,50 per dagdeel (voor niet commerciële activiteiten). Voor 1 of 2 uren in overleg met Tjaling.
Op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur is er altijd een beheerder aanwezig.

Sommige activiteiten kunnen gratis plaatsvinden na overleg met de voorzitter. Er moet dan altijd wat genuttigd worden. Informatie bij info@semmelstee.nl

Let wel: deze bedragen zijn exclusief (de verplichte consumpties).


ACTIVITEITEN VAN INSTANTIES
Zaalhuur: € 75,00 per dagdeel en voor de hele grote zaal is het €112,50 per dagdeel en € 10,00 p.u. voor de bediening (p.p.). Afhankelijk van het aantal mensen en de grootte van de activiteit kunnen er meer mensen staan voor de bediening. Alles wordt in overleg geregeld ook de eventuele aanschaf van eten en ander drinken. 
Informatie bij info@semmelstee.nl

Let wel: deze bedragen zijn exclusief (de verplichte consumpties).