AtHomeFirst

AtHomeFirst, zorgkantoor voor huishoudelijke ondersteuning heeft per 1 juli 2016 haar intrek in de Semmelstee.

Comfortabel blijven wonen in uw eigen huis: AtHomeFirst in Groningen.

 

Het huishouden doen kan een hele klus zijn. Zeker wanneer u een dagje ouder wordt, of vanwege een ziekte of een beperking niet meer goed in staat bent om uw huis schoon te houden en de was te doen. Gelukkig kunt u vertrouwen op de huishoudelijke hulp van AtHomeFirst. Onze betrokken medewerkers zorgen op een professionele manier dat uw huis schoon en netjes blijft.

Sinds juli is AtHomeFirst gehuisvest in De Semmelstee (Semmelweisstraat 182). AtHomeFirst heeft vanaf 25 april de hulp bij het huishouden (regeling tegemoetkoming huishoudelijke hulp) en de lichte ondersteuning van TSN Thuiszorg overgenomen.

We vinden het belangrijk om aanwezig te zijn in de stad en de wijk waar ook onze cliënten wonen en onze samenwerkingspartners aanwezig zijn, vandaar onze keuze voor een kantoor in De Semmelstee. Onze medewerkers zijn zo bekend in uw omgeving en u heeft een persoonlijk aanspreekpunt. Wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening dan bent u van harte welkom; bel gerust voor een afspraak of kom eens langs. Ons telefoonnummer: 088-3210155(lokaal tarief).